محصولات

صنعت تولید پارافین در ایران

صنعت تولید پارافین در ایران حدوداً از سال 1360 توسط پیشگامان آن با استفاده از تکنولوژی وامکانات داخلی پایه گذاری گردید وتا قبل از آن تاریخ، به علت عدم تولید کافی، پارافین از خارج از کشور وارد می گردید. رشد کیفی و کمی صنعت پارافین در حال حاضر ایران را در رده یکی از صادرکنندگان عمده پارافین در دنیا قرار داده است . پارافین و محصولات پارافینی در صنایع مختلف از جمله لاستیک سازی ، نساجی، سموم دفع آفات نباتی ، صنایع دفاع ، باتری سازی ، کابل سازی ، ایزولاسیون ، رنگ ورزین ، چسب ، واکس و پولیش ، آرایشی وبهداشتی ، بسته بندی چوب وکاغذ ، کبریت سازی ، شمع سازی ، روان کننده ها وسایر صنایع کاربرد دارد.                                                                                                          

پارافین واکس به عنوان یک محصول جانبی در پالایشگاههای تولید روغن به دست می آید و بسته به نوع برش نفتی روغن پالایش شده دارای گریدهای مختلفی می باشد. از جمله خواص بارز پارافین واکس مقاومت بالای آن در مقابل آب و بخار بوده که همین خصوصیت باعث گردیده تا به عنوان پوششهای محافظ روی کاغذ نیز مورد استفاده قرار گیرد. پارافین واکس در مقابل بسیاری از اسیدها و قلیاها مقاوم بوده و پوشش مناسبی به عنوان محافظ خوردگی بشکه ها و مخازن صنعتی می باشد. علاوه بر این بدلیل دارا بودن خواص قابل توجهی به عنوان عایق الکتریکی دارای کاربردهای فراوانی بوده و در صنایع مختلف از جمله نساجی نیز مورد مصرف می باشد.
موارد کاربرد:
• شمع سازی
• تولید پارچه و کاغذهای صنعتی ضد آب
• واکس های صنعتی
• مرکب های جامد کاغذ کپی
• کبریت سازی
• پایه محصولات روانکاری و وازلین

 

 

 

مانده موم (فوتس اویل)

 مانده موم که فوتس اویل نیز نامیده می شود در جریان خارج سازی روغن از اسلاک واکس و یا از مشتق شدن در جریان تولید پارافین نیمه تصفیه شده به دست می آید.

 

ویژگی ها

نقطه ذوب بالا

ماندگاری در آب

ویسکوزیته پایین

 

مشخصات:

رنگ: قهوه ای زرد رنگ

 

کاربرد:

این محصول به عنوان ترکیب اجزا یا عوامل ضد آب در تولید محصولات مختلف صنعتی از قبیل شمع، پولیش، کبریت سازی، جوهر و کاغذ کربن مورد استفاده قرار میگیرد

به طور گسترده در لاستیک سازی صنایع  نساجی، چرم، لاستیک، پلاستیک، گریس به کار می رود.

در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی و برای تولید ژل نفت و در تولید روغن سفید و امولسیون کاربرد دارد.

 

 

Copy Right ©AtlasKimia.com
BPS4 | Borobe.com